Descriere: Hotelul Kavos Plaza este situat la capatul satului de coasta Kavos, la doar 300 m de plaja cu nisip si la aproximativ 45 km de aeroportul international din Corfu. Acesta este un mic hotel de familie, care se bucura de un cadru linistit si ofera camere duble si triple, precum si un apartament si o suita luxoasa. Un restaurant, o piscina si un bar langa aceasta sunt, de asemenea, oferite pentru petrecerea timpului liber al oaspetilor.
Localizare: Situat la capatul satului de pe litoralul Kavos si perfect, Kavos Plaza este la o distanta de 5 minute de plaja de nisip lung de 3 km si de centrul orasului.
 
Dotari camere: Facilitatile in toate camerele sunt A/C controlat individual, TV 32 inchi cu satelit, frigider, cutie de valori, usctor de par si WiFi gratuit, baie privata.

Facilitati hotel: Wifi in toate camerele si zonele publice, sala de mic dejun, Restaurant a la carte, pool-bar, parcare gratuita, loc de depozitare al bagajelor, masa de biliard.

Web site: https://www.kavosplaza.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - CORFU 2024 VINERI Cluj Napoca - Corfu; TAXE AEROPORT; Avion CORFU - CLUJ 2024 VINERI Corfu - Cluj Napoca; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Kavos Plaza, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate