Philoxenia Hotel

Malia Grecia
Emmanouil Tsagkaraki, Malia, 70007
Localizare: hotelul este situat la 300 m de plaja Central Malia Beach si la 26 km distanta de Aeroportul International Heraklion. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, piscina, plaja in apropiere, umbrele de plaja, sezlonguri, restaurante si baruri in apropiere, cafenea, serviciu de concierge, parcare. Activitati incluse: echipament de joaca pentru exterior, divertisment de seara. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie, spalatorie si calcatorie, spa si centru wellness, masaj, sauna, jacuzzi, tenis de masa.
Hotel Website: https://philoxenia-malia.com/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 20% la rezervare -Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata ! Conditii de rezervare: este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului final, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion TSR-HER Day 1 2023 Timisoara - Heraklion; ; ; ; Avion HER-TSR Day 1 2023 Heraklion - Timisoara; Package commission; SPO 7

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Philoxenia Hotel, Creta, Grecia