High Beach Resort

Isl Crete Heraklion, Greece
isl. Crete-Heraklion

Despre Hotel

Renovări majore în toate clădirile. Infrastructura hotelului a fost complet modificată pentru a oferi o abordare sustenabilă impactului asupra mediului.
Noua pizzerie "Il Forno" - deschisă toată ziua.

Camere

Facilități camere: aer condiționat, mini frigider, telefon, internet Wi-Fi gratuit de mare viteză, seif (contra cost), TV prin satelit, cadă / duș, uscător de păr, set de baie, set de cafea / ceai, aparat de cafea Nespresso, balcon / terasă. Saltele ortopedice antialergice, meniu de perne. Kit de cusut și bărbierit la cerere. Doubles Standard (~ 18 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Doubles Deluxe (~ 24-33 mp) Camere confortabile, pat matrimonial, o canapea sau un pat pliabil pentru a treia persoană. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră.
Doubles Superior (~ 18-22 mp) Pat dublu sau 2 de o persoana.
Doubles Vip Rooms (~ 22-25 mp) Stil modern, pat dublu sau 2 paturi individuale, o canapea sau un pat pliabil pentru a treia persoană.
Family 2-Bedrooms (~ 35 mp) 2 camere, separate de o ușă, o baie, 2 televizoare, pat dublu și 2 paturi de o persoana sau 4 paturi individuale.
Family Deluxe 2-Bedroom (~ 36-48 mp) Stil modern luxos, 2 camere separate de o ușă, o baie, 2 televizoare, pat matrimonial king size și 2 paturi de o persoana. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră.
Junior Suites (~ 27-35 mp) Camere elegante, pat matrimonial, cadă cu hidromasaj.
Junior Suites Deluxe (~ 28-32-35 mp) Camere noi, stil modern, pat matrimonial, canapea, cadă cu hidromasaj și duș. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră.
Maisonettes (~ 30-40 mp) La parter - living, 2 canapele, baie; la etajul superior - pat dublu sau 2 paturi de o persoana; 2 televizoare.
Suites Deluxe (~ 33-35 mp) Stil luxos, pat matrimonial king size, canapea, cadă cu hidromasaj și duș. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră. 1 cină de gală gratuită (meniu setat) o data pe sejur în restaurantul a la carte, rezervare cu o zi mai devreme. La sosire - o sticlă de apă, o sticlă de vin local, băuturi racoritoare, gustări, ceai și 4 capsule de cafea Nespresso.
Suites Grand 2-Bedroom Deluxe (~ 55 mp) 2 dormitoare, pat matrimonial, 2 paturi individuale sau 2 canapele; baie cu cadă cu hidromasaj, duș separat, 2 televizoare, 2 balcoane, vedere la mare. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră.
1 cină de gală gratuită (meniu setat) o data pe sejur în restaurantul a la carte, rezervare cu o zi mai devreme. La sosire - o sticlă de apă, o sticlă de vin local, băuturi racoritoare, gustări, ceai și 4 capsule de cafea Nespresso.
Vip 2-Bedroom Family Suites Swim Up (~ 45 mp) Parter, stil modern, acces direct la piscină; 2 camere separate de o ușă; pat dublu și 2 paturi de o persoana sau 4 paturi individuale, 1 baie, 2 televizoare. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră. 1 cină de gală gratuită (meniu setat) o data pe sejur în restaurantul a la carte, rezervare cu o zi mai devreme. La sosire - o sticlă de apă, o sticlă de vin local, băuturi racoritoare, gustări, ceai și 4 capsule de cafea Nespresso. La sosire în toate camerele: o sticlă de apă, o sticlă de vin local, ceai și 4 capsule de cafea Nespresso.
Pentru luna de miere - pachet gratuit - sampanie, fructe proaspete, flori si decorarea romantica a camerei.
Servicii de menaj - zilnic, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.

Mese

Brățară specială pentru servicii All Inclusive și All Inclusive Premium.
Serviciile din cadrul programului sunt valabile până la ora 11:00 în ziua plecării.
Pregătirea și prelucrarea alimentelor se efectuează în conformitate cu standardele internaționale de siguranță alimentară HACCP "ISO 22000". Se folosesc legume de sezon proaspete și organice, din grădini private, împreună cu ulei de măsline extravirgin pur. Mese
Restaurant principal Estia
Mic dejun 07:30-10:30 (bufet, spectacole de gătit, cafea, ceai, sucuri)
Mic dejun devreme la cerere.
Prânz 12:30-15:00 (bufet, spectacole de gătit, colț cretan, băuturi răcoritoare, sucuri, bere locală, vin de casă)
Pachet de prânz la cerere.
Cină 18:30-21:30 (bufet, spectacole de gătit, colț cretan, băuturi răcoritoare, sucuri, bere locală, vin de casă)
Meniu pentru copii în timpul prânzului și cinei (pește, paste, pui, cartofi prăjiți etc.)
Nou 2021! Pizza „Il Forno”  10:30-18:30 Pâine proaspăt coaptă, pizza, focaccia, plăcinte. Rețete tradiționale grecești, precum și specialități cretane locale coapte la cuptor. Sea Side Bar (aprilie-octombrie) 10:30-22:45 (după 22:45 - toate la un cost suplimentar).
Vin de casă alb și roșu, băuturi răcoritoare, sucuri, cafea, ceai.
Utilizarea nelimitată a băuturilor alcoolice locale (coniac, gin, vodcă, whisky, rom, raki, ouzo).
Tropicana Pool Snack Bar (mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii octombrie) 11:00-18:00 (sandvișuri, pâine prăjită, hot dog, înghețată, dulciuri; bere locală, vin alb și roșu de casă, băuturi răcoritoare, sucuri, cafea, ceai, ceai din plante locale, apă). All Inclusive Premium 2021 Restaurant principal Estia
Mic dejun 07:30-10:30 zonă specială Executive (bufet, spectacole de gătit, cafea, ceai, sucuri)
Mic dejun devreme la cerere.
Prânz 12:30-15:00 zonă specială Executive (bufet, spectacole de gătit, colț cretan, băuturi răcoritoare, sucuri, bere locală, vin de casă)
Pachet de prânz la cerere.
Cină 18:30-21:30 zonă specială Executive (bufet, spectacole de gătit, colț cretan, băuturi răcoritoare, sucuri, bere locală, vin de casă). !Cu rezervare în prealabil (pentru ora 18:30 sau 20:00) SAU
Cina à la carte cu serviciu în restaurantul Elia Beachfront & Elia adults only Rooftop (băuturi incluse - bere la draft, vin de casă, băuturi răcoritoare, sucuri, apă).
Meniu pentru copii la prânz și cină (pește, paste, pui, cartofi prăjiți etc.) Baruri
Elia Rooftop 12:30 - 22:45
Mărci internaționale de băuturi și cocktailuri, bere la draft locală, vin alb și roșu de casă, băuturi alcoolice locale, băuturi răcoritoare, sucuri, cafea, ceai, ceaiuri de plante.
! Șampania Premium nu este inclusă. Sea Side Bar (aprilie-octombrie) 10:30-22:45 (după 22:45 - toate la un cost suplimentar).
Mărci internaționale de băuturi și cocktailuri, bere la draft locală, vin alb și roșu de casă, băuturi alcoolice locale, băuturi răcoritoare, sucuri, cafea, ceai, ceaiuri de plante.
! Șampania Premium nu este inclusă. Nou 2021! Pizza „Il Forno”  10:30-18:30 Pâine proaspăt coaptă, pizza, focaccia, plăcinte. Rețete tradiționale grecești, precum și specialități cretane locale coapte la cuptor.
! Administrația hotelului își rezervă dreptul de a aduce unele modificări programului fără notificare prealabilă.
Distanta fata de mare: 0 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre High Beach Resort, Creta, Grecia