Charter Dubai - Habtoor Palace part of Hilton’s new LXR Collection, cu plecare din Bucuresti

Aflat pe strada Şeicul Zayed, Habtoor Palace, LXR Hotels & Resorts oferă unităti de cazare grandioase in Al Habtoor City, primul complex urban integrat din Dubai. Hotelul este situat pe malul uimitorului canal din Dubai. Oaspetii se pot relaxa la cele 2 piscine in aer liber de pe acoperis, inconjurate de vegetatie luxuriantă. Accesul la internet WiFi este gratuit in toate zonele.

Toate camerele spatioase de la Habtoor Palace Dubai sunt decorate elegant, iar hotelul oferă si 52 de suite, inclusiv suita Sir Winston Churchill și suita Bentley. Toate au TV cu ecran plat, minibar, dressing si baie spatioasă. Oaspetii au la dispozitie un serviciu de majordom.

Habtoor Palace Dubai include 7 opțiuni de luat masa, printre care localul frantuzesc BQ - Kitchen & Bar si World Cut Steakhouse. După-amiaza, oaspetii pot savura ceai Grand.

Habtoor Palace Dubai are un centru spa Silk, care oferă tratamente in oricare dintre cele 6 camere de tratament, 3 pentru bărbati si 3 pentru femei, precum si 2 hamamuri si zone umede separate pentru femei si bărbati, care includ băi de aburi si saune. Hotelul are un centru de fitness si 7 săli de conferinte echipate complet. Oaspetii beneficiază de acces la plaja proprietătii partenere, Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah. Habtoor Palace Dubai asigură zilnic un serviciu convenabil de transfer. Hotelul oferă, de asemenea, spații pentru evenimente in aer liber și interior, inclusiv o sală de bal, care poate găzdui pană la 700 de oaspeți, precum și 7 săli de intalnire complet echipate.

In apropiere de Habtoor Palace, LXR Hotels & Resorts puteti găsi spectaculosul Teatru La Perle, in stil Las Vegas, inspirat de orasul Dubai. La doar cateva minute de atracțiile majore ale orașului, cum ar fi Burj Khalifa, The Dubai Mall, Business Bay, DIFC și moscheea Al Farooq Omar Bin Al Khattab, la 20 de minute cu mașina de aeroportul internațional Dubai și 40 de minute cu mașina de aeroportul internațional Al Maktoum, hotelul este situat strategic, cu acces facil din numeroasele obiective ale orașului. Hotelul oferă parcare cu valet gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Habtoor Palace part of Hilton’s new LXR Collection, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate