PUERTO DE MOGAN THE SENSES COLLECTION

Gran Canaria Island Canary Islands Es

Hotelul Puerto de Mogán THe Senses Collection se află la mică distanță de mers pe jos de plaja din Puerto de Mogán. Acest hotel pune la dispoziție centru spa și piscină cu acces direct la malul mării.

Hotelul Puerto de Mogán THe Senses Collection se află in clădiri in stil spaniol tradițional și oferă decor atractiv, in culori luminoase. Toate camerele au balcon sau terasă și vedere la ocean. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar și TV prin satelit. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in zonele publice.

Restaurantul servește o gamă de mancăruri internaționale și din insulele Canare. Puteți să vă relaxați pe terasa hotelului, cu șezlonguri și vedere la portul de agrement. Hotelul are bar langă piscină, unde puteți să savurați băuturi și gustări.

Hotelul Puerto de Mogán THe Senses Collection se află in așa-numita Mică Veneție, o zonă deosebită, cu canale cu apă sărată interconectate de poduri mici. Centrul orașului Puerto de Mogán este la mică distanță de mers pe jos de hotel.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - GRAN CANARIA 2024 Bucuresti - Gran Canaria; Taxe de aeroport; Avion GRAN CANARIA - OTOPENI 2024 Gran Canaria - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare