Sejur Algarve - Colina Village, cu plecare din Timisoara

Acest complex este amplasat in grădini tropicale de palmieri și oferă apartamente complet utilate, 2 piscine și terenuri de tenis. Complexul oferă serviciu de transfer gratuit la plaja Carvoeiro, situată la 2 km.

Apartamentele de la Colina Village oferă aer condiționat, TV prin satelit, bucătărie complet utilată și balcon privat. Apartamentele sunt spațioase și au podea cu gresie.

Oaspeții se pot relaxa in aer liber, pe un șezlong la piscină, in timp ce copiii se pot distra pe terenul de joacă sau in sala de jocuri. In interior există a doua piscină, care oferă vedere la grădini prin ferestrele sale.

Restaurantul à la carte de la Colina servește o gamă largă de preparate internaționale in sala de mese sau afară, pe terasa cu flori. Oaspeții pot savura orice băutură la bar.

Personalul de la recepția deschisă nonstop poate aranja inchirieri de mașini și biciclete, precum și transfer de la/la Aeroportul Faro, situat la 55 minute cu mașina. Orașul Lagoa, renumit pentru obiecte artizanale și vinuri, se află la 12 minute cu mașina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Colina Village, Algarve, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate