Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur

Paris Franta
de la
EUR 2318 00 EUR
2 adulti
Charter Paris - Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur, cu plecare din Bucuresti

Mercure Paris Montmartre Sacré Coeur se află in cartierul Montmartre din Paris, la doar 280 de metri de Moulin Rouge și la 30 de minute de mers cu metroul de stadionul Stade de France. Proprietatea are camere izolate fonic, cu aer condiționat și vedere la Paris, precum și zonă de lucru in plan deschis, proiectată pentru lucrătorii de la distantă.

Camerele de la Paris Montmartre Sacré Coeur au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și telefon. Fiecare cameră include baie privată cu cadă sau duș. Toate camerele sunt deservite de lift. Acestea includ WiFi gratuit.

Hotelul servește mic dejun tip bufet zilnic. La cerere, puteți să savurați micul dejun in cameră. Barul SpeakArt al hotelului are terasă si serveste gustări si băuturi.

Zona de lucru in plan deschis are capacitatea de cel mult 6 persoane și include WiFi gratuit, imprimantă wireless gratuită și servicii prioritare la lounge-ul hotelului. Există aparat de cafea Nespresso. Accesul la aceste servicii este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

Mercure Paris Montmartre Sacré Coeur se află la o scurtă plimbare pe jos de punctele de atracție din cartierul Montmartre. Hotelul se află la 1,2 km de Bazilica Sacré Coeur și la 100 metri de Cimitirul Montmartre. Cea mai apropiată stație de metrou, Place de Clichy, este la 240 de metri și furnizează acces direct către Arcul de Triumf și bulevardul Champs Elysées.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur, Paris, Franta

Verifica tarife si disponibilitate