Viziteaza Grecia, cele mai frumoase ape din lume

Vezi cele mai bune oferte

Simte-te ca un rege in Bulgaria

Vezi cele mai bune oferte

O vacanta de neuitat la Costa Del Sol - Spania

Vezi cele mai bune oferte

Turcia, in toata splendoarea

Vezi cele mai bune oferte

Blog

Va invitam sa urmariti permanent Blogul – Holiday Travel pentru a gasi cele mai bune oferte promotionale si cele mai obiective impresii din locurile vizitate de noi si de turistii nostri!

__________________________________________________________________________________________________________________

City Break – Praga – Super oferta!

pragaPraga, capitala Cehiei este un oras magic, caracterizat de poduri, turnuri aurite, domuri si catedrale. În anul 1992, centrul istoric al oraşului, aflat pe o suprafaţă de 866 de hectare, a fost trecut pe lista UNESCO a monumentelor culturale şi naturale mondiale. Podul lui Carol (Karlův most), Piaţa oraşului vechi (Staroměstské náměstí), Castelul praghez (Pražský hrad) etc.  te asteapta sa le vizitezi! Praga este in acelasi timp un vibrant oras modern, plin de muzica, energie, posibilitati nelimitate de petrecere a timpului liber, si evenimente culturale!

Preturile pentru o astfel de escapada de weekend incep de la 340 Lei pentru 3 nopti de cazare cu mic dejun in luna iunie pentru 1 persoana la Hotel Taurus 4* sau similar si pot ajunge pana la 555 Lei pentru 3 nopti in aceleasi conditii in lunile Septembrie si Octombrie.